Doornvogel, Oxyma en RapidSugar genomineerd voor DDMA Battle of the Agencies.

Datum: 10 april 2018

Doornvogel, Oxyma en RapidSugar genomineerd voor DDMA Battle of the Agencies.

De drie nominaties voor de Battle of the Agencies, onderdeel van de Email Summit 2018 zijn: Doornvogel, Oxyma en RapidSugar.

Battle of the Agencies is een nieuw inspirerend item van de Email Summit 2018. Het is een échte strijd tussen verschillende bureaus. TUI heeft de motivaties van alle organisaties grondig bestudeerd en heeft daaruit 3 genomineerde bekendgemaakt. De drie genomineerde strijden tegen elkaar door een sales-campagne uit te voeren voor TUI. De sales-campagne bestaat uit een e-mail die daadwerkelijk wordt verzonden naar het klantenbestand van TUI als een Spit Run campagne: drie gelijke databases met hetzelfde aanbod.

Uitreiking

De winnaar van de Battle of the Agencies wordt bekendgemaakt tijdens de DDMA Email Summit op 21 juni a.s in de Kromhouthal in Amsterdam. Naast de uitreiking van de Battle of the agencies worden ook de E-mail Awards uitgereikt door een vakjury en komen er sprekers van onder andere Air Miles, Rebelmail, Wild Audience en Alchemy. Tijdens de Email Summit wordt ook de nieuwste E-mail Benchmark gepresenteerd. Tot 13 april zijn er early bird tickets beschikbaar. Wees er snel bij!

Aanmelden E-mail Campagne, E-mail Single Shot en E-mail professional

Tot 2 mei kan je een campagne, email of persoon aanmelden om kans te maken op één van de awards. Inschrijven kan hier.