Locatie

De Kromhouthal

Gedempt Hamerkanaal 231
1021KP
Amsterdam

De Kromhouthal is gelegen op het bedrijventerrein De Overkant in Amsterdam Noord. Vroeger draaiden hier de fabrieksmotoren van STORK en Kromhout op volle toeren en waren de fabrieksarbeiders de baas. Deze rauwe uitstraling van de Kromhouthal is behouden gebleven. De hijskranen, de nog staande stalen constructies, het 15 meter hoge plafond en een oppervlakte van ruim 3.500 m² geven een unieke ‘look en feel’ aan de hal en uw evenement. De voorzijde van de hal ligt direct aan de IJ-oever en biedt een prachtig panoramisch uitzicht over het water en over het centrum van Amsterdam.

Openbaar vervoer

Wij adviseren om de DDMA EMAIL SUMMIT met het openbaar vervoer te bezoeken. Dat voorkomt mogelijk file- en parkeerproblemen. U kunt uw reis eenvoudig plannen met de onderstaande OV routeplanner.

Vanaf Amsterdam Centraal Station kan je met bus 32 of 33, en stapt je uit bij halte Johan van Hasseltweg. Een andere optie is de pont. Je neemt de pont naar het IJplein (de meest rechter pont als je met je rug naar het station staat). Deze pont gaat minstens vier keer per uur en brengt je binnen 5 minuten naar het IJplein. Het is mogelijk om een fiets mee te nemen op de pont. Er is een pendeldienst naar de Kromhouthal.

Parkeren

Er is parkeergelegenheid aanwezig zowel op de parkeerplaats van De Overkant/Kromhouthal als in de directe omgeving. Alle plekken zijn betaald parkeren. Er lopen parkeerwachters rond op het terrein om alles te regelen wat betreft de auto’s. Parkeren buiten het terrein van de Kromhouthal is goedkoper.